Retur

1.1. Schimbarea produselor achizitionate de pe Fabricadeasternuturi.ro se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionare.

1.2. Termenul de restituire a contravalorii produselor in cazul anularii/returului catre client este de 14 zile calendaristice de la achizitionare.

1.3. Schimbarea este valabila doar daca:

  • solicitarea de schimbare se face in termen de 14 de zile calendaristice de la achizitionarea produsului ;
  • produsul nu a fost folosit;
  • ambalajul nu a fost deteriorat ;
  • produsul a fost achizitionat de pe site-ul Fabricadeasternuturi.ro .
  • clientul trimite catre furnizor produsul. Clientul suportand taxele de transport/curierat. Furnizorul, dupa ce primeste produsul, se obliga sa trimita gratuit (fara alte taxe) produsul cerut de client.

1.4. Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail (suport@fabricadeasternuturi.ro), telefon, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul.

1.5. In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.

1.6. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

1.7. Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.